Fostul director al Camerei de Conturi Constanța, Ioan Bobe, a fost numit reprezentantul Portului Constanța la Viena

2 min read
Jurnalistul, Alexandru Cautis a realizat recent o postare pe pagina personala de facebook, pe care o preluam ca atare, referitoare la faptul ca fostul director al Camerei de Conturi Constanța, Ioan Bobe, a fost numit reprezentantul Portului Constanța la Viena.
”Felicitări SRI, felicitări domnului premier Ciolacu, felicitări domnului ministru Grindeanu, felicitări domnului Mihai Busuioc, felicitări domnului procuror Gigi Ștefan, felicitări domnului Mândrescu, felicitări domnului director Florin Vizan, felicitări domnului comisar Bărboiu și altor patrioți!
Prin această numire domnul Ioan Bobe se reunește cu familia sa care trăia deja în Austria. Deși el este oficial divorțat de anul trecut… Va încasa in jur de 6000 euro. Bravo tuturor!!!
Mai ales domnul Bobe a fost răsplătit pentru modul impecabil în care s-a comportat în pandemie. Nu a avut societăți comerciale ascunse cu care a făcut deratizarea în pandemie sau mai înainte, cum au declarat cei care au lucrat în acele societăți. Nu a avut hotel nedeclarat în declarația de avere sau la Ministerul Turismului, cum au declarat vecinii lui. Nu a deținut sau deține o casă în SUA, cum au declarat martori ce au mers la acea casă și au pus la dispoziție filmări.
Pentru SRI, pentru DNA Constanța, pentru Curtea de Apel Constanța domnul Ioan Bobe este un român model, bun de reprezentant al uneia dintre cele mai importante companii de stat – Administrația Porturilor Maritime Constanța.
Domnului Bobe urma să i se oficializeze două avertismente decise în toamna lui 2023 de către Curtea de Conturi. S-a autosuspendat la timp pentru a nu fi discutate în Plenul Curții. Și, cum ar veni, cu CV-ul nepătat, a primit o funcție pe plan extern. Om de încredere! Patriot adevărat bun de Viena! Familist adevărat!
Vreți o țară ca afară? O avem pe zi ce trece “ca afară”… doar că afară înseamnă și Rusia lui Putin și Austria lui Putin.”

+ There are no comments

Add yours